Views
10 months ago

Catalogue Albania 2019

 • Text
 • Shume
 • Bime
 • Fruta
 • Frutave
 • Zaden
 • Enza
 • Larte
 • Frutat
 • Hibrid
 • Eshte

Sallata Fakto Fakto

Sallata Fakto Fakto eshte hibrid me rezistence te larte kurnder te gjitha llojeve te peronospores.Prodhimi ne vjeshten e vone dhe ne pranveret e heret.E pershtathme per prodhim te hershem ne vjeshte ne pjesen kontinentale. Ka rritje te shpejte dhe formon koka te medha dhe me peshe.Gjethet shkelqejne me ngjrye te gjelbert ne te verdhe. HR: Bl:16-35EU Rukola Grazia Tipi i sallatës rukola (Rucula selvatica – e egër). Gjethet janë me ngjyrë te gjelbër te errët. Pas vjeljes mund te qendroje e fresket per nje kohe te gjate. Shume cilesore dhe mjaft e kerkuar. Fakto Tricia Tipi i sallatës rukola (Rucula selvatica – e egër) për prodhimin pranveror, veror dhe vjeshtor. Gjethet janë pak me të mëdha në krahasim me sallatën Gracia. Rritet shumë shpejtë (më shpejtë se sallata Grazia). Ka rezistencë kundër sëmundjes peronospora. Grazia Tricia 22 | Enza Zaden Enza Zaden | 23

Enza Zaden Brochures

Пряно-вкусовые культуры 2019 | 2020
Лук 2019
Перец 2019
Тыква 2019
Огурец 2018 | 2019
Морковь
Салаты Eazyleaf
Дыня 2018
Қауын 2018
Редис | Дайкон 2017 | 2018
Тыква 2017 | 2018
Корнишон 2017 | 2018